Despre noi

Vă invităm să descoperiți alături de noi lumea imprimeurilor textile, atât de utilizate pe piața de publicitate occidentală!

Cu o tehnologie inovatoare de ultimă generație, noi fabricăm în România atât elemente decorative pentru interior și exterior (bannere, steaguri, fanioane), cât și echipamente și accesorii sportive personalizate, toate acestea fiind imprimate pe material textil, cu cerneluri ecologice și rezistente.

Inovația nu este doar o aspirație pentru noi. Zi de zi încercăm să oferim cele mai creative soluții de expunere pentru clienții noștri, iar pasiunea se reflectă în munca noastră prin deschiderea către noutate și diversitate. Dacă aveți o idee de decorare a unui stand expozițional, a unui spațiu comercial, a unei galerii de artă, a unui showroom sau chiar a unui stadion, ați găsit echipa potrivită! Provocările ne entuziasmează și suntem mândri de fiecare dată când vedem pe chipul clienților noștri admirația față de lucrul bine făcut.

Suntem flexibili și poate nu este o întâmplare faptul că ne aflăm chiar în inima țării, la Sibiu. Produsele noastre ajung în cel mai scurt timp oriunde în țară sau în străinătate împreună cu efortul nostru de a demonstra atributul calității germane însușite de secole în acest spațiu cultural.

Ne preocupă eficiența serviciilor noastre și astfel am organizat un spațiu de producție și depozitare de peste 3,000 mp, asigurând astfel o funcționare optimă departamentelor de croitorie, imprimerie digitală și broderie computerizată.

Metropolis este o companie cu capital 100% românesc, care a pornit în urmă cu peste 20 ani ca o mică afacere de familie, activă în domeniul confecțiilor textile. Urmând tendințele pieței, ne-am dezvoltat ulterior secțiile de broderie și imprimerie, fiind prima companie din România care a introdus pe piața publicitară autohtonă tehnica imprimării pe suport textil.

Pentru mai multe detalii legate de produsele și serviciile noastre vă așteptăm într-o vizită virtuală pe siteurile companiei www.flags.ro, www.steaguri.net, dar și la Sibiu, ori de câte ori vacanțele sau călătoriile dumneavoastră de afaceri vă vor aduce aici!

Cu cele mai alese gânduri,

Alexandru Bălan,
Manager

Vlad Bălan,
Managing Partner

Metropolis Com
Sibiu

SAL SOL

Acum poți comanda produsele noastre direct online de pe fan-spot.ro