sistemele de expunere-utilizări

Utilizări alternative pentru sistemele de expunere

Utilizarea sistemelor de expunere înseamnă mult mai mult decât prezența unui simplu banner și a unei măsuțe de prezentare. De fapt, aceste sisteme de expunere prezintă calități importante pentru o varietate de scopuri, indiferent despre ce firmă sau afacere este vorba sau de industria în care aceasta activează. Folosite în spații indoor sau outdoor (și în spațiile mixte), acestea pot fi utilizate inclusiv ca fundaluri imprimate cu anumite imagini, ca elemente semnalizatoare petru industria retail, ca puncte de achiziție, ca decor pentru nunți, ca fundaluri  decorative și în multe alte ocazii.

Evenimente mediatice

Sistemele de expunere pot fi implementate ca fundaluri la evenimentele media și la conferințele de presă. Faptul că sunt foarte ușor de transportat și de instalat, permite utilizarea acestora în locații situate în afara spațiilor obișnuite. Aceste fundaluri pot fi imprimate cu logo-urile sponsorilor, împreună cu sigla propriei firme sau organizații. Dacă găzduiești o conferință de presă pentru a lansa un produs sau un serviciu, folosește sistemul de expunere pentru a afișa imaginile produselor împreună cu informațiile de bază pe care ar trebui să le cunoască publicul larg. Iată câteva idei despre modul în care poți utiliza sistemele de expunere la orice eveniment mediatic:

 • Ca fundal pentru un interviu sau o conferință de presă;
 • Pentru prezentările de produse;
 • Ca fundal pentru lansări de carte sau de film, unde vor fi fotografiați invitații, oaspeții sau vedetele prezente la eveniment;
 • Ca elemente decorative pentru diferite tipuri de evenimente sociale, ca de exemplu strângeri de fonduri, ceremonii pentru acordarea unor premii și diverse evenimente caritabile.

Elemente semnalizatore în spațiile retail

Indiferent dacă anunți o deschidere a unui spațiu sau creezi un fundal pentru promovarea unui produs nou, sistemele de expunere se pretează excelent pentru utilizarea în scopuri comerciale. De exemplu, sistemele tip pop-up pot fi elementul central al oricărui loc pentru afișaj sau a unui stand în cadrul magazinului, prezentând noi produse și atrăgând clienții prin forma și culorile vii ale printului. Dacă ai mai mult spațiu la dispoziție, poți amplasa sisteme de expunere de dimensiuni mai mari, ca de exemplu Wall TEX sau Frame TEX, pentru a marca anumite spații, pentru a anunța un eveniment sau anumite promoții. Iată câteva idei despre modul în care poți utiliza sistemele de expunere în spațiile retail:

 • Măsuțe de prezentare pentru anumite produse sau servicii oferite în cadrul magazinului
 • Semnalizarea punctelor de interes pentru clienți;
 • Display-uri sezoniere, care pot fi amplasate sub forma unor sisteme de expunere 3D.

Restaurante / Standuri alimentare

Sistemele de expunere de dimensiuni mari funcționează ca un magnet pentru trecători. Folosirea acestora este o modalitate excelentă de a atrage mai mulți clienți, de a îți promova afacerea și de a crește gradul de popularitate al brandului. Ai nevoie de un meniu mare, ușor de citit? Include imagini cu produsele cele mai populare pentru a-ți personaliza meniul și pentru a crește gradul de vizibilitate. Sistemele de expunere se pot utiliza pentru:

 • Imagini promoționale – logo-uri, produse etc;
 • Meniuri;
 • Publicitate mobilă

Școli și universități

Există o mulțime de modalități prin care sistemele de expunere pot fi folosite în școli. Colegiile și universitățile le pot utiliza pentru a recruta studenții, prezentându-le informații despre instituția respectivă. Tototdată, pot fi folosite pentru prezentări la târgurile educaționale. Evenimentele care au loc în cadrul școlii, termenele academice importante și alte detalii de interes pentru elevi și studenți pot fi afișate prin intermediul unor sisteme de expunere. Astfel, le poți utiliza pentru:

 • Prezentarea ofertei educaționale;
 • Prezentarea principalelor evenimente care au loc în școală;
 • Eveniment sezoniere – baluri, competiții sportive, concursuri etc.

După cum se poate observa, există mai multe utilizări pentru sistemele de expunere. Dacă ai întrebări legate de materialele utilizate, sau metodele de tipărire, nu ezita să consulți oferta noastră de produse și să ne contactezi.