Corturi promoționale pliabile

Tot ce trebuie să știi înainte de-a cumpăra un cort promoțional pliabil

Nu e nimic mai ineficient decât a fi nevoit să te grăbești să creezi un stand complicat pentru evenimentul tău outdoor. Cea mai simplă soluție este să apelezi la corturile promoționale pliabile. Nu numai că acest lucru te va scuti de timp, dar vei avea și o vizibilitate mai mare cu grafica personalizată imprimată.

Corturile promoționale atrag privirile

Corturi promoționale, printre cele mai mari opțiuni de signalistică, utilizate în principal outdoor, reprezintă un adevărat punct de atracție. Cele pliabile sunt una dintre cele mai populare și mai ușor de recunoscut tipuri de corturi pentru evenimente. Pe lângă o modalitate eficientă de publicitate, acestea vă oferă în același timp  flexibilitate și mobilitate.

Indiferent dacă este vorba despre un concert, un târg de artizanat, un eveniment sportiv sau o expoziție, dimensiunile dreptunghiulare sau pătrate le fac ușor de instalat. În plus, sunt versatile, având posibilitatea de-a adăuga diverse modele de panouri laterale.

Cort promoțional pliabil

Ce caracteristici importante trebuie să afli înainte de-a efectua o achiziție

Un cort personalizat pliabil, proiectat pentru uz profesional, este format dintr-un acoperiș din material textil complet printabil și un cadru de aluminiu rezistent.  Orice design, grafică sau combinație de culori pot fi imprimate pe materialul textil. Designul poate fi tipărit pe fiecare parte a cortului, permițând o brand-uire completă și o expunere foarte vizibilă a mărcii.

Cadrele de aluminiu sunt rezistente și făcute să dureze de la un eveniment la altul, putând fi transportat și instalat de mai multe ori. Însă sunt suficient de ușoare, facilitând montajul rapid fără necesitatea unor scule.

Conceput pentru exterior, cortul promoțional pliabil este impermeabil, rezistă intemperiilor, blochează razele puternice ale soarelui, iar ancorarea cu contragreutăți îi oferă rezistență împotriva vântului.


Cum se montează cortul promoțional,  în doar câteva minute   

Instalarea cortului promoțional este un proces simplu și rapid, care poate fi finalizat în câteva minute. Deși este posibil să se realizeze cu doar o singură persoană, vă recomandăm să aveți cel puțin încă pe cineva disponibil. Astfel, timpul de montare se reduce semnificativ și nu ar trebui să dureze mai mult de 5-10 minute.

Faptul că pot fi montate și demontate cu ușurință se datorează sistemului tip spider, ceea ce îi oferă un avantaj foarte mare față de alte sisteme expoziționale de tip outdoor. Începeți prin a scoate cadrul din geanta de transport și poziționați-l vertical. Aveți grijă atunci când manipulați cadrul de cort, deoarece piesele individuale pot fi tăioase în timp ce le folosiți. Extindeți cadrul, însă nu la mărime completă, ci până când are o lățime de aproximativ 2,5 metri. Peste cadru se întinde materialul textil imprimat cu mesajul tău publicitar, și se fixează cu minim de efort, folosind clemele reglabile atașate. Odată ce ați securizat partea superioară, puteți continua să extindeți complet cortul. Urmează să strângeți cât mai bine partea textilă de cort și să-l ridicați. Vă recomandăm să ridicați cel puțin două picioare în același timp. Continuați până când toate cele patru picioare au fost blocate pe poziție. Odată ce cortul este asamblat, puteți ajusta înălțimea acestuia.

Cum se montează cortul promoțional

Întreținerea și depozitarea corturilor pliabile

Dacă aveți nevoie să curățați acoperișul textil, vă recomandăm să folosiți apă caldă, săpun și o perie moale. Nu spălați materialul la mașina de spălat. În ceea ce privește cadrul de aluminiu, puteți folosi o cârpă umedă pentru a îndepărta murdăria și urmele de zgârieturi.

Depozitarea componentelor cortului se face într-un loc uscat și la temperatura camerei. Nu lăsați acoperișul textil pe cadru atunci când îl depozitați, deoarece acest lucru poate cauza rupturi.

Remarcă-te la următorul eveniment printr-o expunere mare care atrage mai mulți potențiali clienți! Ia legătura cu unul dintre reprezentanții noștri pentru a găsi cel mai bun cort promoțional pentru nevoile tale.Am proiectat mai multe categorii de corturi pentru buget și nevoi diferite. Toate corturile personalizate sunt complet printabile, disponibile în 3 dimensiuni diferite. În plus, vă oferim o varietate de elemente de semnalistică pentru a completa stand-ul promoțional.