Steaguri vela – Dart

Este un sistem de expunere profesional care are la bază principiile steagurilor tip velă pe care le avem în gama noastră de produse. Ceea ce îl deosebește de sistemele clasice este forma sa neconvențională concepută pentru a atrage atenția atât în cadrul evenimentelor outdoor, cât și a târgurilor și expozițiilor organizate în spații interioare. Prin formă, suportul publicitar reușește să pună în valoare conceptul grafic și mesajul care se dorește a fi transmis.

Forma unei cozi de săgeată îl face ușor de remarcat chiar și în medii aglomerate. Vizibilitatea sporită este unul dintre avantajele competitive majore ale acestui sistem, față de steagurile velă clasice. Materialul suport pentru grafica publicitară este unul rezistent care asigură o durabilitate crescută materialelor imprimate. Chiar și în condiții de expunere exterioară, culoarea nu se va altera.
De remarcat este suportul simplu și ușor care facilitează mobilitatea sistemului și montarea rapidă în orice locație.

Din punctul de vedere al dimensiunilor, acestea sunt variabile, astfel încât beneficiarul să poată adapta suportul nevoilor sale de expunere.