Steaguri vela – Dart

Este un sistem de expunere profesional care are la bază principiile steagurilor tip velă pe care le avem în gama noastră de produse. Ceea ce îl deosebește de sistemele clasice este forma sa neconvențională concepută pentru a atrage atenția atât în cadrul evenimentelor outdoor, cât și a târgurilor și expozițiilor organizate în spații interioare. Prin formă, suportul publicitar reușește să pună în valoare conceptul grafic și mesajul care se dorește a fi transmis.

Forma unei cozi de săgeată îl face ușor de remarcat chiar și în medii aglomerate. Vizibilitatea sporită este unul dintre avantajele competitive majore ale acestui sistem, față de steagurile velă clasice. Materialul suport pentru grafica publicitară este unul rezistent care asigură o durabilitate crescută materialelor imprimate. Chiar și în condiții de expunere exterioară, culoarea nu se va altera.
De remarcat este suportul simplu și ușor care facilitează mobilitatea sistemului și montarea rapidă în orice locație.

Din punctul de vedere al dimensiunilor, acestea sunt variabile, astfel încât beneficiarul să poată adapta suportul nevoilor sale de expunere.

  • Sistemele de expunere 3D sunt realizatr dintr-un cadru pe care se fixează materialul textil imprimat.
  • Forma și suprafața mare de expunere reprezintă plusurile acestui sistem.
  • Îmbinarea segmentelor este ușoară, acestea fiind numerotate pentru o potrivire rapidă.
  • Poat fi utilizate pentru campanii care implică actiuni repetate de transport și montaj.