Steaguri naționale

Steagurile naționale sunt elemente obligatorii în toate instituțiile publice dar și la evenimente internaționale la care participă reprezentanți naționali, fie că sunt companii, sportivi sau ONG-uri. Steagurile naționale impun respect și sunt primele elemente de promovare ale identității naționale ale unei țări atât pe plan intern, cât și pe plan extern.

Drapelele semnifică apartenență, identitate şi, nu în ultimul rând, mândrie națională. Nici un congres sau eveniment, fie el cu caracter politic, sportiv sau cultural, nu ar fi complet fără prezența importantelor simboluri naționale.

Atunci când au rol de reprezentare pentru diferitele instituții statale, steagurile naționale sunt practic primele care transmit gradul de protocol și informează vizitatorii cu privire la caracterul oficial al perimetrului în care se află.

Există două tipuri de astfel de steaguri pe care noi le producem:

  • Steagurile naționale de interior, care sunt ideale pentru birouri, săli de conferință sau instituții. Ele dau un aer deosebit de elegant datorită imprimării de calitate pe un material special. De asemenea, accesoriile de alamă împreună cu lancea din lemn natur adaugă un plus întregului set.
  • Steagurile naționale de exterior, care sunt imprimate în culori vii şi persistente pe materiale rezistente la condițiile normale de ploaie şi de vânt.