Produse promoționale care te ajută să ieși în evidență

Pixuri, agende, calendare, toate acestea se numără printre cele mai comune produse promoționale care sunt oferite de către companii clienților și partenerilor, în special la sfârșit de an. Dar atunci când toată lumea urmează același trend, cum să fii original și să atragi atenția celor cărora le oferi astfel de obiecte? Fie că este vorba despre obiecte care vor fi oferite cadou sau despre premii puse în joc la concursuri, produsele promoționale care sunt personalizate cu logo-ul firmei sau cu elemente grafice create special pentru o campanie de promovare nu trebuie să fie doar utile și să aibă un design atrăgător, ci să iasă din tiparele clasice. În cele ce urmează, îți oferim 3 sugestii de produse promoționale, care te vor ajuta să ieși în evidență.

1.Produse promoționale de sezon

De ce să nu profiți din plin de impactul pe care îl pot avea produsele de sezon? Campaniile de promovare desfășurate în sezonul de vară sau de iarnă, trebuie adaptate specificului perioadei, în funcție de domeniul de activitate și de nevoile consumatorilor în perioadele respective. Printre principalele criterii de care trebuie să ții cont pentru conceperea și dezvoltarea unei campanii de promovare, se numără atragerea și menținerea atenției clienților și partenerilor, în scopul fructificării relației stabilite prin intermediul produselor promoționale oferite.

De exemplu, din oferta noastră de produse promoționale care pot fi personalizate în funcție de preferințe, se numără și anumite produse de sezon. Șezlongurile personalizate sunt ideale pentru campaniile de promovare desfășurate pe parcursul verii, deoarece pot fi utilizate pentru promovarea imaginii unui brand și sunt obiecte funcționale. Acestea pot fi folosite cu succes pentru amenjarea spațiilor de relaxare în cadrul pensiunilor și hotelurilor, precum și pentru localurile cu terasă care își desfășoară activitatea pe plajă sau în aer liber.

Și pentru că tot ne apropiem de sezonul rece, o altă idee creativă pentru produsele promoționale specifice acestei perioade o reprezintă sania cu mesh imprimat. Sania este realizată din cadru solid de lemn, de proveniență ecologică, iar printul este realizat din vinil robust, care permite imprimarea în culori vibrante ale imaginilor care se doresc a fi utilizate.

2.Plăsuțele personalizate

Având în vedere tendința actuală la nivel european de eliminare a plaselor fabricate din plastic, precum și preocuparea constantă pentru protejarea mediului înconjurător, plăsuțele din material textil pot fi oricând o idee foarte bună pentru un cadou oferit clienților și colaboratorilor.

Plasele din material textil pot fi personalizate foarte ușor, deoarece permit imprimarea în condiții grafice excelente. Un astfel de produs promoțional poate fi utilizat zilnic, pentru o perioadă îndelungată. O plăsuță imprimată cu logo-ul firmei sau cu o alte elemente grafice în culori vibrante, este utilă, poate fi purtată tot timpul în geantă sau în mașină și astfel imaginea brandului este mereu prezentă în atenția consumatorului.

3.Lavetele personalizate

Orice persoană se poate bucura de utilitatea unei lavete personalizate, la un moment dat. Fie că este vorba despre o lavetă pentru ochelari, pentru curățarea ecranelor LCD sau lentilelor foto, aceste lavete realizate dintr-un material cu o textură foarte fină, se pretează pentru curățarea multor suprafețe. În plus, fiind fabricate din material textil, pot fi personalizate integral cu elementele grafice ale brandului.

Lavetele sunt disponibile în diferite dimensiuni, au o putere mare de absorbție și se încadrează în categoria produselor promoțioanale care pot fi utile oricui, indiferent de vârstă sau de domeniul de activitate.

Sperăm că aceste idei de produse promoționale de impact ți-au fost de ajutor, iar pentru mai multe opțiuni, te invităm să vezi întreaga noastră ofertă de produse promoționale personalizate.