Preia conducerea la următoarea ta expoziție

Preia conducerea la următoarea ta expoziție

Una dintre cele mai mari provocări în pregătirea pentru o expoziție este dezvoltarea unui plan complet  de participare care te poate evidenția printre competitori. Acesta trebuie să includă totul, de la sistemele de expunere până la designul și aspectul standului, materiale de marketing, cadouri sau demonstrații.

Cauți o modalitate originală și simplă de a ieși în evidență la următorul tău târg sau următoarea expoziție? Îți punem la dispoziție câteva modalități accesibile, dar atractive, pentru a face acest lucru. Steaguri tip velă, sisteme de expunere, și alte obiecte publicitare dedicate standurilor expoziționale, sunt instrumente indispensabile care vor aduce trafic în jurul afacerii tale. Aceste materiale de promovare vor genera un impact asupra mesajului pe care vrei să-l transmiți, dacă sunt utilizate corect.

Avantajele sistemelor și steagurilor de expunere

În promovarea serviciilor și produselor în cadrul unui târg, sistemele de afișare sunt un instrument de marketing excelent, ideale pentru maximizarea vizibilității atunci când intră în contact direct cu publicul țintă. Obținerea unui loc la o expoziție poate fi dificilă, dar merită totul dacă standul tău se poate remarca, stârnind curiozitatea, iar împreună cu elementele grafice și mesajele pe care le vei concepe, cu siguranță îți vei atinge scopul promoțional.

Sistemele de expunere drepte sau curbate și steagurile tip velă clasice sau neconvenționale sunt o modalitate excelentă de a ieși în evidență și pot face minuni când îți promovezi brand-ul, făcându-l ușor de recunoscut. Dar aceste obiecte publicitare sunt mai mult decât un instrument de marketing, au numeroase avantaje, putând fi utilizate pentru campanii care implică acțiuni repetate de transport și montaj.

Ușor de instalat

Când vorbim de sistemele de afișare oferite de Metropolis, montajul ușor este ceea ce le asigură mobilitate, iar printul poate fi personalizat după imaginația și identitatea vizuală a beneficiarului.

Sistemul de afișare EXPO are o îmbinare a segmentelor intuitivă, acestea fiind numerotate pentru o potrivire rapidă. Este confecționat dintr-un cadru de țevi din aluminiu pe care se fixează materialul textil imprimat.

Sistemele pop-up sunt prevăzute cu un montaj intuitiv, după cum sugerează și denumirea. Materialul textil imprimat se fixează fără efort pe cadru. Deși are o formă și o suprafață mare de expunere, reprezentând de altfel plusurile acestui sistem, se instalează rapid, fără a necesita cunoștințe tehnice.

În cazul sistemului Wall Tex, dedicat standurilor expoziționale, profilul de aluminiu cu conectoare de plastic și sisteme de blocare îi asigură mobilitate și asamblare într-un timp scurt. Se poate utiliza în orice spațiu în care se desfășoară o interacțiune intensă cu publicul țintă și permite montarea opțională de spoturi pentru iluminat cu halogen.

Sistem Wall Tex

Steagul Moon, un steag velă cu o formă originală, dispune de un suport conceput conform tehnologiilor și materialelor moderne. Acesta se montează fără să fie nevoie de unelte și este foarte ușor, chiar și în dimensiunea cea mai mare, ceea ce dă sistemului o calitate extrem de importantă, mobilitatea.

Concepute pentru utilizare eficientă, aceste sisteme se pot folosi în mod repetat la evenimente profesionale în cadrul cărora compania intră în contact direct cu publicul său țintă.

Ușor de depozitat

Steagurile velă, chiar și cele cu formă inovativă, și sistemul Event Tex sunt obiecte publicitare versatile, foarte ușor de dezinstalat și nu necesită mult spațiu pentru depozitare. Au o structură ușoară și flexibilă, ceea ce permite demontarea în doar câteva minute.

De asemenea, montajul simplu și accesoriile de transport fac sistemul Frame Tex ușor de depozitat și mai apoi instalat, fără efort, în funcție de nevoi, acolo unde poate genera cel mai bun impact vizual. Este ideal pentru prezentări și expoziții.

Pretabile pentru acțiuni repetate de transport

Dacă participi în mod constant la diferite târguri, este esențial să te asiguri că materialele publicitare cu ajutorul cărora îți amenajezi stand-ul sunt facil de transportat. Steagul tip velă Crystal beneficiază de o  structură ușoară care presupune un montaj rapid, oferind o flexibilitate excelentă. În plus, este disponibil în mai multe variante de dimensiuni, pentru a putea fi adaptat diferitelor situații și evenimente.

Deși un obiect de mari dimensiuni, sistemul pop-up Keder este construit din materiale ușoare, tocmai pentru a-i facilita transportul. Materialele de calitate din care este fabricat suportul destinat graficii publicitare asigură păstrarea intactă a acesteia de-a lungul unui ciclu de utilizări repetate. 

Rezistente și durabile

Sistemele de expunere 3D sunt unul dintre cele mai durabile instrumente de marketing pe care le puteți găsi. Sunt un mare avantaj pentru companiile care participă la târguri și expoziții, datorită rezistenței sale. Diferite de un pliant, un flyer sau o carte de vizită care nu au o durată mare de timp, aceste obiecte publicitare pot fi folosite pe termen lung. Dacă mesajul și textul nu au date care trebuie shimbate, poți utiliza aceste sisteme timp de mulți ani. Reprezintă una dintre cele mai bune investiții pe care le poți face pentru a crește profitul afacerii. De asemenea, și steagurile tip velă cu formă neconvențională sunt fabricate dintr-un materialul suport rezistent care asigură o durabilitate crescută materialelor imprimate. Garantează în același timp un impact semnificativ și obține un plus de vizibilitate pentru clienții care ar putea fi interesați de stand-ul tău din cadrul târgurilor sau expozițiilor.

Steaguri velă neconvenționale

Steagurile velă premium, cum ar fi steagul Surfer sunt construite din materiale de cea mai bună calitate, care asigură durabilitatea suportului publicitar. 

Dacă cel mai mare obstacol este creșterea interacțiunilor pentru afacerea ta, evenimente precum târgurile, festivalurile și conferințele au multe de oferit. Întocmește o listă a evenimentelor la care participă publicul tău și promovează-ți brandul “față în față”. Când te pregătești pentru un astfel de eveniment, asigură-te că ești pregătit să-ți evidențiezi afacerea cu obiectele publicitare potrivite, care maximimează impactul vizual și fac diferența în transmiterea mesajului și promovarea imaginii. În plus, e recomandat să optezi pentru sisteme de afișare ușor de instalat, rezistente și durabile, care pot fi supuse unor acțiuni repetate de transport și montaj. Metropolis îți pune la dispoziție materiale promoționale de efect, care nu ar trebui să lipsească din nicio campanie de publicitate. Sunt concepute din materiale de calitate, pot fi personalizate și utilizate pe perioade îndelungate de timp.