Impactul materialelor promoționale de mari dimensiuni

Impactul materialelor promoționale de mari dimensiuni

Când ai nevoie de materiale publicitare pentru un eveniment, un târg sau chiar un birou, foarte multe lucruri trebuie luate în considerare. Unul dintre aceste considerente este mărimea, deoarece determină gradul de vizibilitate pe care dorești să-l atingi.

Printurile în format mare sunt atrăgătoare, de înaltă calitate și exprimă profesionalism. Într-un peisaj aglomerat de reclame, semnalistica de dimensiuni mari “cere” atenția privitorilor și clienților. De asemenea, consolidează notorietatea brand-ului. Nimic nu creează un impact mai mare decât un design în culori vibrante pe-o suprafață care se observă de la distanță.

Cum se utilizează printurile în format mare pentru a-ți scoate în evidență brandul

Când ai nevoie de o soluție de branding out-of-the-box, trebuie să înveți cum să utilizezi obiectele publicitare de dimensiuni mari pentru a obține rezultate. Dacă te gândești – „Da, da – am făcut deja bannere”, tipărirea în format mare este mai mult decât un banner uriaș cu siglă. Efectul vizual cu totul special include designul creativ și fabricarea pe o gamă largă de sisteme de expunere, steaguri sau produse promoționale. Data viitoare când ai nevoie de soluții de branding creative, ia în considerare următoarele „scenarii”.

Evenimente corporate

Evenimentele corporatiste au parcurs un drum lung în ultimii ani și concluzia este că – forma și suprafața mare aduc beneficii majore de vizibilitate. De exemplu, aproape orice eveniment oficial va avea un fundal pentru fotografii. Odată ce s-a făcut deschiderea oficială, oamenii încep să posteze pe rețelele sociale – și dintr-o dată, brandul tău este prezent și online. Este exact ceea ce îți dorești, dar amintește-ți că background-ul de poze trebuie să fie „next level”! În loc să folosești un simplu panou cu siglă, alege sistemele de expunere 3D,  designul inedit nu va trece neobservat și va crea un efect vizual remarcabil.

Târguri și expoziții

2 Wall Tex
Wall Tex

Prin natura lor, târgurile sunt locurile în care membrii industriei din care faci parte participă pentru a vedea și a fi văzuți. Zilele în care, pur și simplu, amplasai o măsuță de prezentare și distribuiai broșuri au dispărut demult. În aceeași măsură, nu te poți aștepta să așezi un bol cu bomboane și să atragi clienții – trebuie să ieși în evidență. Prin urmare, e necesar să integrezi obiecte publicitare interactive. Asta poate însemna un Wall Tex  personalizat după imaginația și identitatea vizuală a brandului, sau un sistem de afișare Expo care poate fi imprimat pe ambele fețe, maximizând vizibilitatea.

Afișaj textil

Stabilește tonul pentru o cafenea, restaurant sau chiar fațada unei clădiri cu bannere textile versatile. Cel mai bun lucru la aceste obiecte publicitare este că sunt ușor de întreținut, putând fi curățate chiar și în mașina de spălat, și diferite prin creativitate – culori rezistente cu o rezoluție impecabilă și multiple opțiuni de expunere.

Cu bannerele textile simplu de împachetat, transportat și curățat, poți schimba complet aspectul oricărei zone, cu un impact maxim asupra clienților și a angajaților. În plus, promovează identitatea vizuală a companiilor, pot fi folosite în campanii de comunicare, sau pur și simplu ca și decorațiuni de interior sau exterior.

Cum să convingi cu ajutorul semnalisticii outdoor de mari dimensiuni

Clienții tăi sunt expuși la sute de anunțuri pe zi, împărțite între televiziune, radio, internet și mersul la și de la serviciu. Comparând obiectele publicitare outdoor, care dintre ele consideri că sunt cele mai potrivite pentru a capta într-adevăr atenția?

Bannere

Sunt de departe cele mai versatile materiale publicitare de exterior sau interior și, practic, pot fi afișate oriunde. Le observăm aproape zilnic, amplasate stradal, decorând clădiri de birouri sau spații comerciale, sau arborate pe distanțe lungi la concursurile sportive. În plus, sunt durabile și se pot rula ușor pentru transport sau depozitare.

Folosind accesorii de suspendare potrivite, bannerele sunt ușor de afișat și mutat, manevrabilitatea și versatilitatea fiind punctul forte al acestor instrumente de comunicare.

Steaguri

Steaguri
Steaguri

Probabil ai auzit că steagurile pentru publicitatea outdoor sunt cele mai populare moduri de a atrage mai mulți clienți și de a obține mai multă atenție pentru afacerea ta. Dar, la fel ca toate celelalte obiecte publicitare, trebuie să alegi steagul potrivit pentru a avea succes. Există câteva tipuri diferite care pot reprezenta mesajul sau brand-ul într-un mod inedit: steaguri velă tip lacrimă, steaguri velă oblice sau steaguri publicitare.

Steagurile velă oblice pot fi amplasate permanent, în fața mall-urilor, magazinelor sau la sediile companiilor, pentru a atrage atenția. Sunt imprimabile pe ambele părți, iar diferitele forme ale bazelor permit amplasarea lor în cele mai neconvenționale împrejurări.

Steagurile velă tip lacrimă sunt ideale pentru utilizarea în aer liber, deoarece sunt ușor de configurat și necesită foarte puțin spațiu pentru expunre. Datorită sistemului plug-in, se asamblează ușor, prin îmbinare telescopică, în numai 3 minute. Însă acest tip de steag poate avea o suprafață limitată pentru imprimare și, prin urmare, este posibil să nu fie cea mai bună alegere pentru anunțurile cu mult text. Este totuși folositor pentru a imprima acțiuni și cuvinte de impact, cum ar fi “reduceri”, pentru a capta instantaneu atenția clienților.

Bazându-ne pe tehnologii și utilaje de ultimă generație, punem la dispoziție steaguri velă în diferite dimensiuni, astfel încât să poți alege varianta potrivită pentru mesajul sau informațiile pe care vrei să le transmiți.

Steagurile publicitare ar trebui să susțină activitățile de marketing în spațiul public, fiind vizibile de la distanță, cu un spațiu generos pentru imagine sau text. Pot fi realizate atât în format orizontal cât și vertical, iar sistemele de prindere diversificate cresc gradul de creativitate, captând cu ușurință atenția audienței.  Aceste tipuri de steaguri pot fi personalizate 100% și utilizate pe perioade îndelungate de timp, având o rezistență crescută la umezeală. Este o garanție că vei putea ajunge la cât mai mulți oameni, iar mesajul tău publicitar va fi expus în siguranță cât mai mult timp.

Corturi promoționale

Reprezintă una dintre opțiunile cele mai mari de semnalistică și sunt utilizate în principal outdoor. Corturile promoționale sunt printre cele mai funcționale tipuri de obiecte publicitare de mari dimensiuni, prin faptul că-ți aduc brand-ul sau afacerea în lumina reflectoarelor. Sunt ideale pentru evenimente sportive, expoziții, târguri sau alte evenimente outdoor. Corturile de înaltă calitate merită investiția, deoarece culorile nu se estompează, au material impermeabil și rezistent la zgârieturi. În plus, se pot refolosi evenimente la rând, fiind durabile și stabile.

Configurarea cortului promoțional necesită câteva minute, este ușor de instalat sau dezinstalat, facilitând, în același timp, transportul și depozitarea. Folosind corturi personalizate, imprimate cu logo-ul și mesajul publicitar dorit, vei putea crea vizibilitate maximă, promovându-ți afacerea eficient. Există numeroase modalități de-a adăuga dinamism la orice tip de eveniment și în orice campanie de promovare. Dacă îți dorești soluții creative de expunere în cadrul unui eveniment, spațiu comercial sau showroom, ai găsit echipa potrivită!