Folosește puterea culorii! Ce semnifică brandul tău

Printarea identității brandului tău pe diverse materiale promoționale de calitate superioară îți asigură vizibilitate și notorietate în cadrul evenimentelor la care participi. Dacă ești la început de drum și încă nu ți-ai definit brandul, te gândești la un rebranding sau dorești să analizezi simbolistica mesajelor transmise de logo-ul tău prin culoare, iată ce va percepe publicul prin această prismă. Mai ales că recunoașterea brandului depinde de culoare în pondere de până la 80%!

Roșu

Roșul este adesea asociat cu căldura soarelui și cea a focului, adesea stimulând oamenii să își asume riscuri. De asemenea, s-a demonstrat că stimulează simțurile, crește tensiunea arterială și poate provoca senzații de putere, energie, pasiune, iubire, agresiune sau pericol.

Galben

Galbenul este adesea asociat cu căldura, joaca sau bucuria. Poate stimula sentimente de optimism și speranță sau lașitate și trădare.

Portocaliu

Amestecând căldura roșului cu optimismul galbenului, portocaliul comunică activitatea și energia. Bineînțeles, este greu să nu te gândești la culoarea portocalelor și a produselor cu conținut bogat în vitamina C, ceea ce transmite mesaje de prospețime și sănătate.

Albastru

Albastrul este adesea asociat cu răcoarea mării și a cerului. Calmează simțurile și scade tensiunea arterială. Poate stimula sentimente de încredere, securitate, ordine și curățenie.

Verde

Verdele este adesea asociat cu răcoarea frunzelor. Oamenii îl percep adesea ca fiind legat de natură, sănătate și noroc.

Violet

Purpuriul, în general, poate stimula sentimentele de spiritualitate, mister sau aroganță.

Negru

Negru este greu de perceput vizual. Mesajul este, prin urmare, foarte puternic. Adesea, negru reprezintă putere, autoritate și rezistență.

Alb

Albul este considerat sigur și deschis, este direct legat de ceea ce este drept, bun și pașnic. Proiectează claritate, curățenie și puritate. De altfel, promovează gândirea creativă și este, de asemenea, perceput ca simbol al noilor începuturi.

Alege-ți culoarea care te reprezintă și optează, simplu și rapid, pentru una dintre soluțiile de calitate europeană oferite de Flags.ro!

Fii remarcat în mulțimea competiției!