Fanioane brodate

Imaginea vinde, imaginea atrage, imaginea impune respect! Fanioanele brodate sunt un element de distincție pe care companiile, dar și instituțiile publice îl pot adopta pentru a inspira încredere și pentru a familiariza partenerul de discuției cu elementele de imagine prin care se promovează. Fanioanele brodate sunt recomandate pentru întâlniri protocolare atât în mediul privat cât și în cel public.

Fanioanele brodate sunt folosite în activităţile de protocol înalt, fiind înmânate cu titlu de cadou reprezentativ atunci când membrii staff-ului unei organizaţii (primărie, minister, instituţie etc.) primesc anumite personalităţi sau merg în vizite. Cel puţin pe una din feţe este brodată stema respectivei comunităţi sau organizaţii. Aceeaşi stemă poate fi brodată şi pe cealaltă faţă sau, aşa cum se întamplă în multe situaţii, pe cealaltă faţă apare drapelul naţional sau o altă stemă. De exemplu, dacă pe avers avem stema unui oraş, pe revers poate figura stema judeţului sau a regiunii din care oraşul respectiv face parte.

Reproducerea imaginilor prin tehnica broderiei conferă fanioanelor eleganţă şi distincţie. Folosirea firelor metalizate, aurii sau argintii în combinaţie cu şnururi, ciucuri sau franjuri asortaţi – aduc un plus de strălucire şi nobleţe.

Prin această tehnică pot fi realizate imagini grafice esenţializate de tipul însemnelor heraldice, stemelor, siglelor etc., însă nu şi imagini fotografice. Pot fi folosite până la 12 culori predeterminate, combinate în funcţie de particularităţile desenului dorit.

Programul de broderie, realizat contra cost, poate include efecte speciale, de tipul aplicaţiilor unor şnururi sau materiale auxiliare, în diferite forme tăiate pe laser, al broderiilor în relief, al broderiilor perforate etc.

Cu cât cantităţile comandate sunt mai mari, cu atât costurile programului de broderie reflectate pe unitate de produs, devin mai mici.

La comenzi de peste un anumit număr de bucăţi, costurile de programare sunt preluate integral de firmă.