De ce să folosești un cort promoțional la următorul tău eveniment?

De ce să folosești un cort promoțional la următorul tău eveniment?

Planificarea evenimentelor nu este o sarcină ușoară, dar este o parte vitală a dezvoltării unui brand. Companiile cheltuiesc aproximativ 20% din bugetele lor pentru promovarea în cadrul unui târg sau expoziție. În plus, 67% dintre marketerii business-to-business consideră acest tip de promovare drept unul dintre cele mai eficiente moduri de a întâlni viitorii clienți; aceasta este oportunitatea ta de-a ieși în evidență ca brand.

Când te pregătești pentru participarea la un eveniment, unul dintre lucrurile care îți pot consuma foarte mult timp este configurarea unui stand complicat. Cea mai simplă soluție este să te orientezi către corturi promoționale ușor de instalat; în plus, vei avea o vizibilitate mare alegând o grafică personalizată.

Modele de panouri laterale
Modele de panouri laterale

Corturile promoționale sunt cunoscute pentru versatilitatea lor, atrag privirile și sunt rezistente. În plus,  acestea sunt instrumente de publicitate extrem de eficiente. Necesită o investiție relativ mică și pot fi utilizate în acțiuni repetate de promovare. Sunt ideale pentru târguri, expoziții, prezentări de produse, campanii sau pentru punctele de control de pe traseele competițiilor sportive; în același timp, se pot folosi și la evenimentele organizate în spațiile companiei sau chiar evenimente locale sponsorizate.

Dobândirea unui avantaj asupra concurenței este esențială în orice industrie. Prin urmare, oportunitățile de branding nu trebuie ignorate. Îți prezentăm câteva beneficii ale utilizării corturilor promoționale la orice eveniment.

Îți poți “lua” afacerea oriunde

În multe industrii, showroom-urile sau centrele expoziționale sunt responsabile pentru atragerea potențialilor clienți în cadrul unui eveniment. Însă problema cu showroom-ul tradițional este rigiditatea și inflexibilitatea, oferind un spațiu predefinit. Dacă ești în căutarea unui mod în care îți poți lua brand-ul aproape oriunde, un cort promoțional ar putea fi perfect. Îl poți configura într-un târg din afara orașului, o conferință, hală industrială sau mall. Vei crea un spațiul unic și prietenos care te va ajuta să îți vinzi produsele sau serviciile, păstrând compania în mintea consumatorilor.

Crești gradul de implicare al clienților

Târgurile și expozițiile sunt minunate pentru networking și interacțiunea cu potențiali clienți. Însă de multe ori este dificil să fii observat în “marea” de companii. Prin urmare, ai nevoie de ceva care să-ți ajute brand-ul să iasă în evidență. O unealtă de marketing de nelipsit, corturile promoționale îți garantează un efect vizual special în rândul clienților și al concurenței. Pot fi realizate cu panouri laterale diverse și capișoane imprimate pe întreaga suprafață.

Dacă participi în mod regulat la evenimente indoor și outdoor, atunci afacerea ta are nevoie de o soluție pentru aceste sisteme expoziționale. Un cort de înaltă calitate ar putea atrage mai mulți vizitatori, ceea ce va oferi mai multe oportunități de a-ți promova produsele și marca.

Versatile și ușor de utilizat

Pe lângă faptul că oferă un aspect elegant, corturile pliabile sunt o soluție versatilă și economică, care oferă în același timp multe dintre avantajele unui stand sofisticat. Pot fi asamblate oriunde, în siguranță și rapid, având un sistem intuitiv de montaj. Procesul durează câteva minte, întrucât o singură persoană se poate ocupa de configurare. Peste cadrul ușor de ridicat, fără scule, se întinde fără niciun efort printul realizat cu mesajul tău publicitar. Mai mult, corturile pe care la găsești la Metropolis sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate, impermeabile și rezistente la zgârieturi.

Corturi promoționale pliabile
Corturi promoționale pliabile

Excelente pentru acțiuni de sponsorizare

Maximizează-ți campania de marketing cu o expunere creativă la un eveniment sponsorizat! Angajamentul în cadrul comunității este un mod eficient de a crește un brand. Dacă afacerea ta este implicată în orice fel de sponsorizare, un cort ar fi o investiție grozavă. Fie că e vorba de evenimente sportive, zilele orașului sau piețe ale fermierilor locali, un cort personalizat cu logo-ul tău asigură un branding vizibil.

Sunt rentabile

Deținerea unui cort publicitar în “inventarul” tău poate reduce costurile și te poate ajuta să-ți menții activitatea eficientă și agilă. Cu propriul tău cort, vei avea flexibilitatea de a-l configura oriunde, indiferent că pleci la un eveniment în alt oraș sau organizezi local promoții și lansări de produse. 

Modelele moderne permit un randament excelent al investițiilor, mai ales atunci când alegi să personalizezi în funcție de nevoile tale. Corturile versatile oferite de Metropolis pot fi completate cu modele diferite de pereți laterali pentru a construi structuri inedite menite să atragă cât mai mulți vizitatori.

Așadar, trebuie să profiți de orice ocazie posibilă pentru a crește expunerea afacerii tale. Corturile promoționale pot face exact acest lucru, oferind în același timp beneficii pentru orice scenariu în care ai nevoie de un spațiu de afaceri temporar, departe de sediul principal sau showroom. Cu o experiență de peste 20 ani în confecții și imprimare textilă, putem oferi soluții avansate pentru afacerea ta. Corturile fabricate de noi sunt stabile, durabile și imprimate cu cerneluri ecologice și rezistente. Fie că ai nevoie de acest sistem de expunere fiabil pentru târguri, expoziții, festivaluri sau competiții sportive, încercăm să oferim cele mai creative soluții de expunere.