Steaguri pentru identitatea companiei

De ce ai nevoie de steaguri pentru identitatea companiei?

Când vorbim despre creșterea afacerii și vizibilitatea brand-ului, ne gândim la expunerea mesajului direct “în ochii” publicului țintă. Deși sunt diverse moduri de a face acest lucru, iar numeroase tactici digitale apar zilnic, există unele mijloace offline care nu vor da greș în nicio împrejurare.

Personalizarea steagurilor publicitare sau altor materiale promoționale de impact cu logo-ul și culorile brand-ului tău reprezintă una dintre cele mai sigure metode de-a ajunge la clienți noi.

Sunt vizibile de la distanță

Cunoscute ca vehicule de publicitate în mișcare, steagurile creează un puternic efect vizual prin grafica de impact și forța cu care le deplasează vântul. În plus, pot fi poziționate cu mult peste linia ochiului și peste alte semne convenționale, astfel vor atrage atenția celor care trec de la distanțe mai mari.

Chiar și un simplu steag te va ajuta să aduci mai mulți oameni “la ușă“, pentru  că de regulă, suntem atrași de lucruri care se mișcă, mai mult decât suntem de cele care rămân statice.

Se remarcă ușor în cadrul târgurilor și expozițiilor

Expozițiile sunt un moment în care într-adevăr trebuie să stârnești interes. Unele companii o fac cu diverse tombole, mascote, sau doar făcându-și stand-ul un loc cu adevărat memorabil.

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l ai în vedere este că te vei afla  într-o sală de expoziție plină cu standuri, iar cele mai multe vor avea aceeași dimensiune.

Câteva steaguri velă – Dart amplasate pe ambele părți ale standului tău sunt o modalitate excelentă de-a atrage atenția într-un mod original. Sunt în forma unei cozi de săgeată, punând în valoare conceptul grafic și mesajul care se dorește a fi transmis.

Sunt memorabile

A fi memorabil este unul dintre cele mai importante lucruri atunci când încerci să poziționezi marca și oferta în prim-planul clientului. Dacă cineva trece pe lângă o afacere care arată vibrant și are semnalistică neconvențională, este mult mai probabil să-și amintească numele brand-ului atunci când va avea nevoie de produse sau servicii similare cu cele pe care le promovezi.

Ce trebuie să faci este să gândești “out-of-the-box“ și să te conectezi cu clienții care încă nu știu că au nevoie de tine. Un banner textil, diferit prin creativitate, și un set de steaguri cu logo-uri reprezintă o modalitate excelentă de-a atrage atenția asupra afacerii tale.

Sunt ușor de utilizat

Un alt aspect important de luat în considerare, în ceea ce privește steagurile publicitare, este ușurința de utilizare. Poți crea, de exemplu, o serie de bannere care promovează vânzările sezoniere. Indiferent de perioadele din an în care vrei să-ți expui afacerea, poți schimba mesajul în doar câteva minute.

Dacă optezi pentru amplasarea steagurilor la sol, catargele sunt suporturile ideale. Acestea au diferite forme ale bazelor care permit instalarea în cele mai neconvenționale împrejurări. Se pot fixa sub roata mașinii, se pot înfige în sol sau în zăpadă. De asemenea, există și baze cu sistem de umplere cu apă care permit o transportare ușoară.

Catarg
Catarg

Îți scot spațiul comercial în evidență

Indiferent dacă deții un spațiu comercial pe o stradă principală sau într-un centru din afara orașului, poate fi dificil să-l faci să iasă în evidență. Ești înconjurat din toate părțile de mărci diferite, dintre care unele sunt concurente, altele au doar vitrine mai mari și mai îndrăznețe. Dimensiunea spațiului sau mărimea vitrinei sunt două lucruri greu de schimbat, însă valorificarea a ceea ce ai este posibilă cu steagurile tip velă, care nu aucum să nu atragă atenția prin forma neconvențională.

Cu un steag fluturând ușor, dai o viață nouă magazinului tău, fără a fi nevoie să se schimbe în mod dramatic aspectul. De asemenea, sunt ușor de remarcat chiar și în spații aglomerate.

Cum alegi corect steagurilor outdoor

Cu siguranță ai auzit că steagurile outdoor sunt cele mai populare moduri de-a atrage mai mulți clienți și de-a obține mai multă atenție pentru afacerea ta. Dar, la fel ca toate celelalte metode de promovare, trebuie să alegi steagul potrivit pentru a-ți asigura succesul. Există câteva tipuri din care poți alege, fiecare cu anumite avantaje sau dezavantaje.

Steaguri publicitare de tip pană. Sunt imprimabile pe ambele părți și sunt ușor de instalat datorită sistemului plug-in, prin îmbinare telescopică, în doar câteva minute. Aceste tipuri de steaguri sunt perfecte pentru utilizarea outdoor, la evenimente sportive sau în fața sediului firmei. În același timp, sunt făcute să dureze mult timp și pot fi reutilizate. Punem la dispoziție o varietate de dimensiuni și forme, astfel încât să poți alege mărimea potrivită pentru informațiile pe care dorești să le transmiți. Fie că vorbim despre steaguri velă în formă concavă, convexă, oblică, dreaptă, acestea s-au dovedit a fi o modalitate extrem de versatilă de promovare a mesajelor publicitare.

Steaguri velă tip lacrimă“. Sunt ideale pentru utilizarea outdoor, deoarece le configurezi ușor și necesită foarte puțin spațiu pentru amplasare. Steagurile publicitare în formă de lacrimă pot fi imprimate pe ambele părți, versatilitatea materialului oferind libertate de creație. Tijele de aluminiu și fibra de sticlă care susțin materialul se inserează direct în tivul acestuia, astfel încât estetica să nu fie compromisă.

Steaguri tip lacrimă
Steaguri tip lacrimă

Întrucât steagurile tip “lacrimă“ sunt mai mici decât cele “pană“, mesajul tău ar trebui să fie direct la țintă. Poți imprima logo-ul, sloganul sau orice alt mesaj prin care poți atrage atenția instantaneu, cum ar fi un call-to-action sau cuvinte de impact, cum ar fi “reduceri“. Bineînțeles, pot fi utilizate și cu alte tipuri de steaguri velă pentru a obține un efect maxim. Îți poți maximiza cu adevărat vizibilitatea și poți atrage mai mulți clienți atunci când utilizezi aceste tehnici eficiente. Steagurile publicitare pot fi folosite în orice anotimp și pentru orice eveniment. Este o garanție că vei putea ajunge la mai mulți oameni și vei putea crește notorietatea afacerii. La noi găsești steaguri publicitare de diferite dimensiuni și forme, de la clasice la neconvenționale și, pentru că folosim doar materiale de cea mai bună calitate, sunt durabile și rezistente. În plus, sistemele de expunere se pliază pe nevoile beneficiarului, sunt create după tehnologii moderne, asigurând fiabilitatea graficii.