sistem de afișare expoziții aer liber

Cum să alegi cel mai bun sistem de afișare pentru o expoziție outdoor

Expozițiile outdoor sunt o componentă importantă din strategia de marketing a oricărei companii sau firme și asta deoarece facilitează atingerea mai multor obiective importante. Printre acestea se numără cunoașterea unor noi categorii de clienți, schimbul de experiență cu alte firme care activează în același domeniu, îmbinarea participării la expoziții cu alte activități complementare (seminarii, work shop-uri), prezentarea de produse sau servicii, recrutarea de personal, voluntari, sponsori etc.

Chiar dacă spațiul de desfășurare este cel mai probabil unul generos, fiind vorba despre o expoziție outdoor, se pune problema atragerii a cât mai multor vizitatori în spațiul rezervat unei anumite firme, companii, instituții sau organziații. În astfel de situații, sistemele de afișare joacă un rol important pentru a crește notorietatea firmei sau brandului respectiv și pentru a transmite într-o manieră cât mai eficientă mesajul campaniei de marketing pregătite cu ocazia expoziției.

Sistem de afișare pop-up Keder

Caracteristici: este un sistem de afișare 3D compus dintr-un cadru pe care se fixează materialul textil imprimat cu elementele grafice dorite – imagini, text, desene etc.

Avantaje: forma și suprafața mare de expunere, asamblarea ușoară a cadrului, faptul că imprimarea pe material textil permite afișarea în condiții grafice excelente.

Dezavantaje: fiind un sistem de afișare de mari dimensiuni, nu poate fi utilizat și pentru spații indoor de dimensiuni mici și medii.

Sistemul de afișare pop-up Keder este ușor de personalizat și oferă posibilitatea creării unui punct focal ce atrage atenția rapid. Se utilizează cadre din aluminiu care sunt foarte ușor de asamblat și dezasamblat, iar materialul textil este fixat cu ajutorul keder-ului. Keder este un produs industrial special creat pentru bannere publicitare, cu scopul de a întări zona de conectare a acestora pe suporturi.

 

Sistem de afișare dreptunghiular

Caracteristici: sistem de afișare 3D compus din cadru pe care se fixeză materialul textil imprimat.

Avantaje: datorită formei sale, poate oferi dublă expunere atunci când materialul textil este imprimat pe ambele fețe, este foarte stabil și oferă o suprafață mare de expunere.

Dezavantaje: la fel ca și în cazul sistemului pop-up, datorită dimensiunii mari, nu este recomandat și pentru spații indoor de dimensiuni mici și medii.

Sistemul de afișare dreptunghiular se pretează pentru utilizări repetate, deoarece este foarte stabil, iar imprimarea se realizează în cele mai bune condiții grafice. Fiind un sistem de afișare ce se poate asambla și dezasambla rapid, poate fi mutat și transportat cu ușurință oricând este nevoie.

Sistem de afișare „Expo”

Caracteristici: sistem de afișare compus dintr-un cadru pe care se fixează materialul textil imprimat.

Avantaje: materialul textil poate fi imprimat pe ambele fețe, oferind astfel dublă expunere, este ușor de montat și de transportat.

Dezavantaje: Dimensiunile mari, în special în înălțime, trebuie luate în considerare în cazul spațiilor indoor.

Sistemul de afișare „Expo” este, după cum îi spune și numele, creat special pentru expoziții și târguri. Datorită formei deosebite și a suprafeței mare de afișare, atrage atenția rapid, în special atunci când materialul textil este imprimat cu elemente grafice mari sau utilizându-se culori puternice.

Sistem de afișare „L”

Caracteristici: sistem de afișare cu o formă neobișnuită, compus dintr-un cadru pe care se fixează materialul textil imprimat.

Avantaje: forma sa neobișnuită atrage atenția, este ușor de montat și transportat.

Dezavantaje: dacă se dorește imprimarea materialului textil pe ambele fețe, trebuie avută în vederea forma acestui sistem.

Sistemul de afișare „Lʺ  este disponibil în două variante de dimensiune, nu necesită susținere suplimentară, fiind foarte stabil și poate fi mutat și transportat cu ușurință, în funcție de nevoie.

Prin urmare, există suficiente variante în ceea ce privește sistemele de afișare potrivite pentru expozițiile outdoor. Nu este nevoie decât să analizați cu atenție care sunt caracteristicile, avantajele și dezavantajele fiecărui sistem, pentru a face cea mai bună alegere.