Catarge din fibra de sticla

Pentru că steagurile publicitare pentru exterior au nevoie și de o susținere puternică, astfel încât să genereze un impact de lungă durată, propunem clienților noștri catarge construite din fibra de sticlă, rezistente la vânt și tratate împotriva coroziunii la acțiunea apei și a variațiilor de temperatură.

Caracteristicile catargelor din fibra de sticla:

  • FLEXIBILITATE: in cazul unor deformari cauzate de vantul puternic, ele revin la forma initiala dupa ce acesta se opreste, spre deosebire de catargele din metal care pot suferi deformari permanente.
  • DURABILITATE: fibra de sticla nu corodeaza si nu rugineste, ceea ce elimina complet necesitatea revopsirii lor. Intretinerea catargelor rezumandu-se astfel numal la curatarea lor anuala odata cu inlocuirea steagului.
  • FORMA: forma catargului este conica unisectionala (fiind realizata dintr-o singura piesa), aspect care face diferenta de o bara normala metalica
  • CULOAREA: suprafata este acoperita in intregime cu un invelis special de culoare alba, cu aspect stralucitor si rezistent la intemperii (raze U.V., ploi acide, etc)