4 moduri prin care îți poți îmbunătăți strategia de promovare cu steaguri publicitare

Indiferent că este vorba despre faptul că vrei să îți promovezi afacerea sau un anumit eveniment pe care îl organizezi, sau că este vorba despre creșterea imaginii unei firme sau a unei instituții, steagurile publicitare reprezintă o manieră eficientă și convenabilă prin intermediul căreia îți poți îmbunătăți strategia de promovare. În cele ce urmează, îți prezentăm câteva moduri prin care poți utiliza aceste sisteme de afișare astfel încât să îți ofere numeroase beneficii pe termen scurt sau lung.

Citește mai mult

alege imaginea pentru print

Cum să alegi imaginea potrivită pentru print?

Printurile pot avea un impact foarte mare în orice campanie de marketing, fie că este vorba despre materiale publicitare pe suport de hârtie sau despre alte produse promoționale, ca de exemplu sisteme de afișare și de expunere de diferite dimensiuni sau bannere textile.

Citește mai mult

stand de expoziție

Toamna se numără…expozițiile! Cum să atragi vizitatorii la standul tău expozițional?

Expozițiile reprezintă o parte importantă a campaniei tale de marketing. De la mici evenimente la târguri mari din industrie, expozițiile comerciale pot fi evenimente importante pentru atragerea de noi clienți și pentru a oferi expunere afacerii tale.

Ca orice altă formă de marketing, expozițiile și târgurile sunt eficiente în măsura în care oferă rezultate. Cu cât este mai mare numărul de participanți pe care îi poți atrage la standul tău de expoziție, cu atât vei avea mai multe beneficii în urma acestei experiențe.

Iată câteva tactici subtile, dar eficiente pentru a atrage mai mulți oameni la standul tău expozițional, în special pentru că acum începe sezonul evenimentelor desfășurate cu precădere în spații indoor, ceea ce automat oferă mai puțin spațiu și expozanților, în cele mai multe cazuri.

Citește mai mult

Mic ghid pentru alegerea echipamentului de ciclism

De-a lungul timpului, am avut ocazia și bucuria să susținem numeroase competiții de ciclism în plan local și național, ca de exemplu Avrig Mountain Bike Race, concursul de ciclism Criteriul Primăverii, Turul Ciclist al Sibiului, Campionatul Național de Mountain Bike Cross Country Olimpic (XCO), Mediaș Bike Marathon sau Mamut Bike Race. În calitate de sponsori sau furnizori de echipamente pentru ciclism pentru pasionații acestui sport, știm care sunt cele mai importante criterii pentru alegerea echipamentului de ciclism potrivit și îți oferim câteva recomandări în aceasă privință, dacă și tu te numeri printre fanii ciclismului.

Citește mai mult

Elemente semnalizatoare de efect pentru amenajarea spațiilor comerciale

Acum  când mediul digital face o concurență serioasă spațiilor comerciale clasice, retailerii trebuie să învețe, mai mult ca niciodată, să creeze experiențe captivante pentru cumpărători, să amenajeze spații care întorc privirile și să trasmită cât mai bine povestea unui brand.

Chiar dacă la prima vedere, amenajarea unui spațiu nu pare ceva complicat, este de fapt vorba despre un proiect complex, deoarece trebuie să urmeze anumite reguli stricte ce se aplică acestei industrii, fără ca acest lucru să afecteze filozofia brandului.

Citește mai mult

steaguri naționale

Cum să alegi accesoriile și finisajele potrivite pentru steaguri și fanioane

Steagurile și fanioanele îndeplinesc variate funcții în cadrul evenimentelor care sunt organizate cu diferite ocazii. De la clasicele drapeluri națioanale pe care le vedem cu prilejul întâlnirilor protocolare, sau care sunt arborate de către instituții, la fanioanele ce sunt oferite delegațiilor oficiale care participă la întâlniri și evenimente de amploare, aceste accesorii  sunt mai mult decât niște simple obiecte decorative.

Citește mai mult

sistemele de afișare temporare

Rolul sistemelor de afișare temporare

Calitățile de bază care trebuie avute în vedere pentru sistemele de afișare temporare sunt flexibilitatea și funcționalitate. În locul sistemelor de expunere pentru care ai nevoie de o mulțime de șuruburi și cuie, sau display-uri care lasă găuri permanente și inestetice în pereți, sistemele de afișare temporară se instalează mult mai simplu și se dezasamblează rapid. Fiind realizate din materiale ușoare și durabile, sunt ușor de transportat și se pot instala fără ajutor specializat.

Citește mai mult

sistemele de expunere-utilizări

Utilizări alternative pentru sistemele de expunere

Utilizarea sistemelor de expunere înseamnă mult mai mult decât prezența unui simplu banner și a unei măsuțe de prezentare. De fapt, aceste sisteme de expunere prezintă calități importante pentru o varietate de scopuri, indiferent despre ce firmă sau afacere este vorba sau de industria în care aceasta activează. Folosite în spații indoor sau outdoor (și în spațiile mixte), acestea pot fi utilizate inclusiv ca fundaluri imprimate cu anumite imagini, ca elemente semnalizatoare petru industria retail, ca puncte de achiziție, ca decor pentru nunți, ca fundaluri  decorative și în multe alte ocazii.

Citește mai mult

bannere textile

Bannere textile vs. bannere din vinil

Bannerele textile sunt la mare căutare acum, poate mai mult ca niciodată. Tehnicile avansate de imprimare permit utilizarea materialelor textile pentru diferite domenii de aplicație, inclusiv pentru campaniile de marketing outdoor.

Pe de altă parte, bannerele din vinil sunt considerate cea mai potrivită opțiune pentru display-urile otudoor, însă nu putem face o clasificare atât de simplă. Bannerele textile pot să arate minunat atunci când sune expuse outdoor, pentru că au marea calitate de a ieși în evidență, fără să facă notă discordantă față de mediul înconjurător. Au un aspect mai puțin dur, sunt mai flexibile și impresia generală pe care o oferă este una de naturalețe și noblețe.

În ceea ce privește spațiile indoor, bannerele textile absorb lumina într-o manieră mai eficientă, astfel încât nici măcar luminile fluorescente nu vor face culorile să pălească.

Citește mai mult

kit builder Ballan Sportswear

Alege echipamentul sportiv care ți se potrivește cu kit builder-ul Ballan Sportswear

Acum când există o preocupare deosebită pentru sport și pentru mișcare în general, majoritatea oamenilor încearcă să rămână în formă practicând o anumită formă de sport. Există diferite sporturi, cum ar fi ciclismul sau baschetul, care vor necesita îmbrăcăminte specifică. Găsirea hainelor potrivite este complicată, pentru că nimeni nu vrea să folosească un echipament sportiv care să nu fie și atrăgător din punct de vedere estetic. Cu toate acestea, echipamentul sportiv ar trebui să fie mai puțin „în tendințeˮ, ci mai degrabă să fie cât mai confortabil și să permită libertatea de mișcare.

Citește mai mult