Principalele avantaje ale sistemelor de expunere 3D

Pentru multe branduri și firme, indiferent de mărimea acestora, sistemele de expunere fac parte din campaniile de marketing în mod constant. Acest lucru se datorează faptului că sistemele de expunere, în special cele de mari dimensiuni, oferă posibilitatea de a promova anumite produse și servicii sau de a crește imaginea brandului într-o manieră în care metodele de publicitate „tradiționaleʺ nu reușesc. Pe lângă faptul că schimbă în mod vizibil peisajul urban al orașelor, sistemele de expunere 3D își lasă amprenta asupra oricărui tip de spațiu, fie că vorbim despre spații indoor sau outdoor.

Citește mai mult

3 metode de promovare a unei afaceri în plan local

Aproape toate planurile de marketing actuale pun accentul mai mult pe utilizarea platformelor online, cum ar fi rețelele de socializare, pentru a ajunge la un număr cât mai mare de potențiali clienți. Fără îndoială, canalele de comunicare online care pot ajunge la un număr mare de potențiali consumatori reprezintă o strategie de marketing prudentă. Din păcate, multe firme și organizații se concentrează exclusiv pe metodele online de promovare a afacerilor și ignoră complet abordarea tradițională offline. În special afacerile locale fac această mare greșeală.

Citește mai mult

promovare pentru târgurile de Crăciun

Top 5 metode de promovare pentru târgurile de Crăciun

Târgurile de Crăciun sunt o oportunitate minunată ca să îți promovezi afacerea nu doar clienților din plan local, ci și turiștilor. În special în locațiile unde se organizează târguri de Crăciun care se bucură în fiecare an de un public numeros, este o idee bună să profiți de această ocazie și să găsești noi oportunități pentru a-ți promova produsele sau serviciile oferite unor oameni care până acum nu au intrat în contact cu afacerea ta.

Citește mai mult

evenimente pentru sărbătorile de iarnă

Cum să atragi publicul la evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă

Sărbătorile de iarnă nu sunt prea departe, așa că a sosit momentul în care încep pregătirile pentru evenimentele dedicate celei mai animate perioade din an. Fie că este vorba despre târguri de Crăciun, expoziții, festivaluri și concerte în aer liber, acum, poate mai mult ca niciodată trebuie să acorzi o importanță deosebită strategiei de promovare. Dacă participi la un astfel de eveniment în calitate de expozant, trebuie să te asiguri că vei reuși să captezi atenția publicului în marea de ghirlande luminoase și ornamente de Crăciun.

Citește mai mult

Produse promoționale care te ajută să ieși în evidență

Pixuri, agende, calendare, toate acestea se numără printre cele mai comune produse promoționale care sunt oferite de către companii clienților și partenerilor, în special la sfârșit de an. Dar atunci când toată lumea urmează același trend, cum să fii original și să atragi atenția celor cărora le oferi astfel de obiecte? Fie că este vorba despre obiecte care vor fi oferite cadou sau despre premii puse în joc la concursuri, produsele promoționale care sunt personalizate cu logo-ul firmei sau cu elemente grafice create special pentru o campanie de promovare nu trebuie să fie doar utile și să aibă un design atrăgător, ci să iasă din tiparele clasice. În cele ce urmează, îți oferim 3 sugestii de produse promoționale, care te vor ajuta să ieși în evidență.

Citește mai mult

publicitatea outdoor

Promovarea eficientă a unui brand prin publicitatea outdoor

Publicitatea outdoor a cunoscut o perioadă în care se părea că nu mai aduce ceva nou sau inovativ în cadrul campaniilor de promovare. Cu toate acestea, există nenumărate posibilități prin care publicitatea outdoor își demonstrează eficacitatea, fiind vorba despre anumite modalități mai „neconvenționaleʺ de promovare.

Citește mai mult

4 moduri prin care îți poți îmbunătăți strategia de promovare cu steaguri publicitare

Indiferent că este vorba despre faptul că vrei să îți promovezi afacerea sau un anumit eveniment pe care îl organizezi, sau că este vorba despre creșterea imaginii unei firme sau a unei instituții, steagurile publicitare reprezintă o manieră eficientă și convenabilă prin intermediul căreia îți poți îmbunătăți strategia de promovare. În cele ce urmează, îți prezentăm câteva moduri prin care poți utiliza aceste sisteme de afișare astfel încât să îți ofere numeroase beneficii pe termen scurt sau lung.

Citește mai mult

alege imaginea pentru print

Cum să alegi imaginea potrivită pentru print?

Printurile pot avea un impact foarte mare în orice campanie de marketing, fie că este vorba despre materiale publicitare pe suport de hârtie sau despre alte produse promoționale, ca de exemplu sisteme de afișare și de expunere de diferite dimensiuni sau bannere textile.

Citește mai mult

stand de expoziție

Toamna se numără…expozițiile! Cum să atragi vizitatorii la standul tău expozițional?

Expozițiile reprezintă o parte importantă a campaniei tale de marketing. De la mici evenimente la târguri mari din industrie, expozițiile comerciale pot fi evenimente importante pentru atragerea de noi clienți și pentru a oferi expunere afacerii tale.

Ca orice altă formă de marketing, expozițiile și târgurile sunt eficiente în măsura în care oferă rezultate. Cu cât este mai mare numărul de participanți pe care îi poți atrage la standul tău de expoziție, cu atât vei avea mai multe beneficii în urma acestei experiențe.

Iată câteva tactici subtile, dar eficiente pentru a atrage mai mulți oameni la standul tău expozițional, în special pentru că acum începe sezonul evenimentelor desfășurate cu precădere în spații indoor, ceea ce automat oferă mai puțin spațiu și expozanților, în cele mai multe cazuri.

Citește mai mult

Mic ghid pentru alegerea echipamentului de ciclism

De-a lungul timpului, am avut ocazia și bucuria să susținem numeroase competiții de ciclism în plan local și național, ca de exemplu Avrig Mountain Bike Race, concursul de ciclism Criteriul Primăverii, Turul Ciclist al Sibiului, Campionatul Național de Mountain Bike Cross Country Olimpic (XCO), Mediaș Bike Marathon sau Mamut Bike Race. În calitate de sponsori sau furnizori de echipamente pentru ciclism pentru pasionații acestui sport, știm care sunt cele mai importante criterii pentru alegerea echipamentului de ciclism potrivit și îți oferim câteva recomandări în aceasă privință, dacă și tu te numeri printre fanii ciclismului.

Citește mai mult