Bean Bag

Bean bag-urile invita la tihna, la relaxare si destindere. Ele sunt ideale pentru a fi folosite in hoteluri si pensiuni, la terase sau restaurante, la targuri, la evenimente cool, sau chiar acasa. Toate beanbagurile sunt echipate cu o husa interioara separata. Umplutura alcatuita din bile de polistiren granulat EPS (Styrofoam granulat) extra-usor, de inalta calitate, confera beanbagului o capacitate excelenta de sustinere, adaptare si modelare a volumului fata de corp. Calitatea foarte buna a materialului asigura preventia colmatarii sau tasarii volumului, pastrandu-l pufos si elastic.

In plus, materialul de umplutura are un efect de izolatie fata de sol. Mai mult, materialul este aerisit si permite ventilarea volumului, stabilitate proprietatilor materialului pentru un confort de lunga durata.

 Fie ca sunt cu o singura grafica sau mai multe, beanbagurile imprimate fata-verso ofera mult spatiu pentru logouri, motto-uri sau imagini. Cand este necesar, husa exterioara robusta poate fi spalata sau schimbata. Astfel sunt oricand posibile schimbari de design pentru a veni in intampinarea cerintelor actualizate in orice moment.

  • Sistemele de expunere 3D sunt realizatr dintr-un cadru pe care se fixează materialul textil imprimat.
  • Forma și suprafața mare de expunere reprezintă plusurile acestui sistem.
  • Îmbinarea segmentelor este ușoară, acestea fiind numerotate pentru o potrivire rapidă.
  • Poat fi utilizate pentru campanii care implică actiuni repetate de transport și montaj.

Bean bag – fotoliu

Dimensiune: 85 x 85 x 85 cm, greutate: 4.0 kg
Dimensiune: 60 x 60 x 60 cm, greutate: 1.8 kg

Bean bag – patrat

Dimensiune: 140 x 180 cm, greutate: 5.8 kg
Dimensiune: 100 x 130 cm, greutate: 2.3 kg

Bean bag – rotund

Dimensiune: 140 x 140 cm, greutate: 4.1 kg
Dimensiune: 120 x 120 cm, greutate: 2.8 kg