Bannerele textile, o alegere versatilă și ecologică pentru sisteme publicitare de impact

Orice afacere, indiferent de dimensiuni și de domeniul de activitate are nevoie de vizibilitate, are nevoie ca brandul său să fie foarte prezent atât în fața clienților potențiali, cât și a angajaților, iar sistemele publicitare pe care le oferim clienților noștri pot deveni uneltele perfecte pentru a îndeplini acest rol. Unele dintre sistemele de expunere versatile pe care le propunem sunt bannerele textile, recomandate atât pentru o utilizare la interior, cât și pentru una la exterior.

Avantajele bannerelor sunt multiple, ceea ce le recomandă pentru o soluție publicitară fiabilă. În primul rând, materialul folosit ca suport pentru print este conceput pentru a oferi o aderență cât mai bună cernelurilor folosite pentru imprimarea graficii. În plus, în funcție de utilizare materialul diferă astfel încât să manifeste proprietăți adaptate mediului în care este expus. Tipul folosit pentru exterior este conceput cu o rezistență crescută la acțiunea factorilor corozivi, cum ar fi apa, radiațiile UV, sau variațiile de temperatură. Este foarte important să se folosească materiale adaptate mediului de utilizare pentru a avea un suport publicitar care să aibă o durată de viață extinsă, fără alterarea designului sau a integrității fizice.

Un alt avantaj important al bannerelor textile pe care le propunem este întreținerea ușoară. Acestea, indiferent de dimensiuni și de prinț pot fi curățate foarte ușor. Pot fi puse chiar și în mașina de spălat fără ca designul să se altereze. Bannerele folosite la exterior vor trebui spălate mai des pentru a generarea cel mai bun impact vizual.

Grija pentru mediul înconjurător ar trebui să fie o preocupare pentru orice firmă, indiferent de domeniul de activitate. Pentru noi a fost și rămâne o prioritate. De aceea, ne străduim să diminuăm impactul asupra mediului prin folosirea de produse ecologice. Unele dintre materiile prime preponderente pentru activitatea noastră, respectiv cernelurile folosite pentru imprimarea bannerelor și nu numai sunt ecologice. Bineînțeles, trecerea la cernelurile ecologice nu a fost făcută înainte de o testare riguroasă, astfel încât să ne asigurăm că produsul final livrat clientului nu va avea de suferit din punctul de vedere al calității.

Bannerele textile sunt deja o parte integrantă a arhitecturii urbane, iar pentru a pune în valoare spațiile interioare și exterioare, am stabilit standarde de calitate exigente care asigură un suport publicitar de efect, care poate fi, în același timp, și un obiect decorativ interesant.