Wall TEX, un sistem de expunere flexibil și mobil, ideal pentru companiile care participă la expoziții

Târgurile și expozițiile sunt oportunități foarte bune de promovare a companiilor noi pe nișa lor, dar și pentru cele consacrate. Pentru o participare eficientă și profitabilă din punctul de vedere al vizibilității este nevoie și de sisteme de expunere flexibile și portabile, cu un sistem de montaj intuitiv care propun și un transport ușor. De aceea, am creat sistemele de expunere Wall Tex care înglobează caracteristicile pe care le caută participanții la târguri și expoziții de la astfel de produse.

Am gândit acest sistem pentru standuri expoziționale, dar poate fi folosit și la sediile firmelor, de obicei la intrare, astfel încât persoanele din exterior care vizitează compania să ia contact, în primul rând cu elementele de identitate vizuală. Aceste sisteme sunt recomandate pentru spațiile în care se desfășoară o interacțiune intensă cu publicul țintă, cu clienții actuali și potențiali. Show room-urile auto sau de mobilă, standurile independente din cadrul centrelor comerciale sau magazinele de prezentare sunt medii ideale pentru folosirea acestui sistem în afara utilizării sale de bază în cadrul târgurilor și expozițiilor. Astfel, Wall Tex este un sistem de expunere polivalent care poate fi folosit în permanență.

Un plus de valoare important pe care acest sistem publicitar îl propune este structura sa compusă din profil de aluminiu, cu conectoare din plastic întărit și sisteme de blocare care îi asigură stabilitatea. Materialele structurii au fost alese pentru ca sistemul să fie cât mai ușor și, în consecință eforul pentru manipularea și transportul lui este minim. Tot sistemul se pliază și poate fi pus în geanta pentru transport special concepută.

Wall TEX propune un plus de vizibilitate a materialului publicitar afișat prin lămpile cu halogen incluse în pachet. La rândul lor aceste lămpi se pot demonta cu ușurință și încap în spațiul special prevăzut din geanta de transport. Montarea acestor lămpi este opțională, dar este recomandată pentru a beneficia de plusul de vizibilitate pe care îl propun.

Din punctul de vedere al dimensiunilor, sistemul este disponibil în două variante: 226 x 226 x 30 cm și 300 x 226 x 30 cm. Mai multe detalii despre acest produs, găsiți pe pagina dedicată de pe site-ul nostru.