Turul Ciclist al Sibiului

Metropolis este sponsor al Turului Ciclist al Sibiului, ediția 2018

În calendarul competițiilor sportive desfășurate la noi în țară, Turul Ciclist al Sibiului ocupă un loc deosebit, fiind cea mai importantă competiție de profil din România. Deoarece ne dorim să ne implicăm cât mai mult în susținerea evenimentelor sportive, în special cele care au loc în plan local, Metropolis este partener și sponsor al acestei competiții.

Citește mai mult

elemente semnalizatoare expoziții auto

Rolul elementelor semnalizatoare în cadrul expozițiilor auto

Expozițiile auto sunt în general evenimente organizate pentru a testa „pulsulʺ pieței, pentru a prezenta în fața publicului cele mai noi modele de mașini, sau pentru a promova anumite campanii desfășurate de producătorii auto în parteneriat cu dealership-urile. Totodată, studiile recente au arătat că expozițiile auto sunt încă un bun instrument de marketing pentru a influența decizia de cumpărare. Vizitatorii expozițiilor auto știu, în principiu, ce caracteristici caută atunci când doresc să achiziționeze o mașină nouă și sunt mult mai convinși să ia decizia de cumpărare, dacă au ocazia să testeze întâi o mașină.

Citește mai mult

ziua Drapelului National

Ziua Drapelului Național în România – o scurtă istorie

De-a lungul timpului, drapelul românesc, compus din culorile albastru, galben și roșu, a fost utilizat în diferite variante, în funcție de contextul istoric. Până la apariția tricolorului ca simbol al unității naționale, erau folosite diferite tipuri de steaguri, caracteristice țărilor românești, însă obiceiul de a arbora un steag specific datează încă de pe vremea dacilor.

Citește mai mult

4 idei creative pentru un beach party memorabil

Vara este un moment excelent pentru a planifica un eveniment pe plajă, deoarece permite utilizarea spațiilor în aer liber, includerea alimentelor proaspete, sezoniere și diferite opțiuni în ceea ce privește activitățile ce vor asigura distracția tuturor invitaților. Când vine vorba de găzduirea evenimentului perfect pentru afacerea ta, profită din plin de faptul că vara este asociată în general cu vacanțele și organizează un beach party memorabil, cu ajutorul câtorva trucuri simple.

Un beach party poate fi o bună ocazie de socializare pentru angajați, clienți și colaboratori, însă asigură și cadrul necesar pentru desfășurarea unor evenimente promoționale casual, care permit interacțiunea și comunicarea directă cu clienții. Aceștia se vor simți mult mai în largul lor și vor fi mai receptivi decât în cazul evenimentelor formale.

Citește mai mult

cadouri promotionale

Cadouri promoționale pe care clienții tăi le vor iubi

Cadourile promoționale au fost utilizate ca tactici de marketing eficiente din punct de vedere economic de-a lungul anilor. De la mici întreprinzători, la corporații mari aceste cadouri sunt utilizate în majoritatea campaniilor de marketing. Mai multe studii de piață efectuate în Statele Unite ale Americii în ultimii ani au relevat cîteva lucruri interesante despre cadourile promoționale, de care este bine să ținem cont.

 • În SUA, 8 din 10 consumatori dețin între 1 și 10 cadouri promoționale.
 • 6 din 10 consumatori păstrează cadourile promoționale cel puțin 2 ani.
 • 85% dintre oamenii care achiziționează un produs sau un serviciu aleg o anumită firmă după ce primesc un cadou promoțional.
 • 89% dintre consumatori pot să-și amintească firma, compania sau organizația respectivă, chiar și după doi ani de la primirea unui cadou promoțional.
 • 63% dintre consumatori dau mai departe cunoscuților produsele promoționale atunci când nu le sunt necesare.

Citește mai mult

metode de promovare concerte aer liber

Cele mai eficiente metode de promovare pentru concertele in aer liber

Popularitatea crescândă a concertelor organizate în aer liber din ultimii ani demonstrează faptul că românii sunt tot mai interesați de concerte, spectacole și petreceri în aer liber, ba chiar sunt dispuși să investească sume semnificative pentru participarea la un astfel de eveniment. În plus, a început și la noi să se dezvolte turismul de nișă, axat pe concertele în aer liber de amploare, dar au apărut și foarte multe oportunități pentru cei care oferă produse și servicii conexe.

Bineînțeles, succesul acestui tip de evenimente se bazează pe faptul că oamenii sunt informați din timp când va avea loc, unde, cine sunt artiștii care vor concerta și alte detalii importante. În acest context, sistemele de expunere joacă un rol important în promovarea concertelor în aer liber, atât înaintea, cât și în timpul evenimentelor.

Citește mai mult

sistem de afișare expoziții aer liber

Cum să alegi cel mai bun sistem de afișare pentru o expoziție outdoor

Expozițiile outdoor sunt o componentă importantă din strategia de marketing a oricărei companii sau firme și asta deoarece facilitează atingerea mai multor obiective importante. Printre acestea se numără cunoașterea unor noi categorii de clienți, schimbul de experiență cu alte firme care activează în același domeniu, îmbinarea participării la expoziții cu alte activități complementare (seminarii, work shop-uri), prezentarea de produse sau servicii, recrutarea de personal, voluntari, sponsori etc.

Chiar dacă spațiul de desfășurare este cel mai probabil unul generos, fiind vorba despre o expoziție outdoor, se pune problema atragerii a cât mai multor vizitatori în spațiul rezervat unei anumite firme, companii, instituții sau organziații. În astfel de situații, sistemele de afișare joacă un rol important pentru a crește notorietatea firmei sau brandului respectiv și pentru a transmite într-o manieră cât mai eficientă mesajul campaniei de marketing pregătite cu ocazia expoziției.

Citește mai mult

kitul suporterului CM 2018

Kitul suporterului pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018

Evenimentele sportive majore, așa cum este Campionatul Mondial de Fotbal care are loc anul acesta sunt o bună oportunitate pentru a le oferi suporterilor șansa de a se relaxa și de a urmări meciurile de fotbal într-un cadru cât mai plăcut și primitor. Având în vedere că această competiție sportivă se desfășoară întotdeauna pe perioada verii, restaurantele cu profil sportiv, terasele și pub-urile pot profita din plin de această oportunitate pentru a organiza evenimente speciale pentru vizionarea meciurilor din cadrul campionatului, sau petreceri cu tematică sportivă.

În acest sens, am alcătuit un kit care cuprinde diferite elemente, atât promoționale, cât și cu rol decorativ, pentru localurile care doresc să organizeze evenimente speciale cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal din 2018.

Citește mai mult

decorarea spațiilor de birouri

3 moduri creative pentru decorarea spațiilor de birouri

Ritmul alert impus de modul care se desfășoară acum activitățile în spațiile de birouri a dus la necesitatea reorganizării și reinventării mediului în care se desfășoară acestea. Prin urmare, spațiile de birouri au devenit mai importante, nu doar atât ca loc pentru desfășurarea diferitelor tipuri de activități, ci și ca modalitate de prezentare a imaginii unei firme sau a unei companii, precum și ca mod de a interacționa cu potențialii clienți. Totodată, modul în care este amenajat un spațiu de birouri influențează productivitatea și creativitatea personalului care lucrează la birou.

Citește mai mult

Bannere textile personalizate marca Flags

6 tipuri de produse promoționale necesare pentru organizarea evenimentelor sportive

În weekend-ul 21-22 aprilie 2018 a avut loc competiția Avrig Mountain Bike Race, care a reunit 250 de sportivi profesoniști și amatori din toată țara, precum și 100 de copii sub vârsta de 14 ani. Această competiție sportivă, aflată la a patra ediție, face parte din Triada MTB 2018, fiind și prima etapă a Cupei Naționale de Mountain Bike Maraton.

Fiind un eveniment outdoor de amploare, competiția s-a desfășurat în grădinile Palatului Brukenthal din Avrig, precum și pe trasee din jurul orașului, care au avut ca punct culminant cabana Suru din Munții Făgăraș. Vremea frumoasă și frumusețea traseelor stabilite pentru competiție nu au atras numai sportivii aflați în competiție, ci și un public numeros, care a asistat la desfășurarea concursului.

Cu această ocazie, materialele pentru promovare outdoor au fost realizate de Metropolis Com și au contribuit la crearea unui cadru deosebit pentru o astfel de competiție în aer liber. Așadar, având în vedere produsele pe care le-am furnizat pentru acest eveniment, dar și experiența anterioară cu diverși clienți, am alcătuit o listă cu materialele promoționale necesare pentru un eveniment sportiv oudoor.

 1. Bannere textile
 2. Sisteme de expunere
 3. Elemente semnalizatoare
 4. Steaguri tip velă
 5. Corturi promoționale
 6. Echipamente sportive

1. Bannere textile personalizate

Porțile de start și finish ale traseelor competiționale au fost marcate cu ajutorul unor bannere textile de mari dimensiuni.  Pe lângă funcționalitatea lor, aceea de a marca punctele de plecare și de sosire, bannerele au servit și ca elemente decorative inedite. În plus, pentru a fi în ton cu un eveniment organizat în natură, pentru imprimare au fost utilizate cerneluri ecologice, prietenoase cu mediul, o calitate care se regăsește în toate produsele promoționale realizate de noi.

Bannere textile personalizate marca Flags

Organizați un festival, un eveniment sau o competiție sportivă? Doriți să vă îmbunătățiți vizibilitatea în caadrul evenimentelor outdoor? Cu ajutorul bannerelor textile personalizate, veți atrage rapid atenția publicului. Pot fi utilizate în diferite scopuri, ca de exemplu pentru a delimita anumite zone sau pot fi amplasate pe zidurile exterioare ale clădirilor. Fiind fabricate din materiale durabile, pot fi utilizate și atât în cazul evenimentelor unice, cât și pentru evenimentele anuale sau sezoniere.

2. Sisteme de expunere personalizate

În locul de desfășurare a competiției Avrig Mountain Bike Race au fost amplasate și sisteme de expunere personalizate cu însemnele grafice ale competiției, cu logo-urile sponsorilor și ale organizatorilor. În special în zona de premiere a câștigătorilor, aceste sisteme de expunere au creat un spațiu clar delimitat, ideal pentru prezentarea premianților și pentru realizarea fotografiilor de presă.

Sisteme de expunere event-tex marca Flags

Pentru evenimentele outdoor vă recomandăm utilizarea unor sisteme de expunere de mari dimensiuni, care pot fi personalizate foarte ușor prin intermediul materialului imprimat cu imagini și alte elemente vizuale în condiții grafice de cea mai bună calitate.

Sistemul de expunere Wall TEX poate fi utilizat cu succes în cadrul evenimentelor outdoor, însă se pretează la fel de bine și pentru spațiile indoor de mari dimensiuni, în special acolo unde interacțiunea cu publicul este esențială.

Sistemul de expunere tip pop-up face parte din gama noastră de sisteme de expunere 3D și este compus dintr-un cadru rezistent, pe care se fixează materialul textil imprimat și personalizat în funcție de eveniment.

Ambele sisteme de expunere sunt mobile, putând fi mutate rapid dintr-un loc în altul, atunci când este nevoie și, totodată, sunt foarte ușor de asamblat și transportat.

3. Elemente semnalizatoare personalizate

Traseele pe care le-au parcurs participanții la Avrig Mountain Bike Race au inclus și trasee de 43 km, respectiv de 79 km. Pentru ca traseele să fie marcate astfel încât să fie ușor vizibile pentru toți participanții la competiție, au fost amplasate elemente semnalizatoare sub forma unor sisteme de expunere de dimensiuni mai mici.

Sisteme expunere personalizate marca Flags

Astfel, au fost amplasate sisteme de expunere Event Tex, care au îndeplinit un dublu rol – acela de a promova sponsorii și organizatorii competiției, precum și de element semnalizator pentru a marca traseul pe care au trebuit să îl parcurgă participanții la competiție.

Materialul utilizat pentru acest tip de sistem de expunere asigură condiții optime pentru realizarea unui print cât mai creativ, astfel încât poate fi personalizat cu ușurință.

4. Steaguri tip velă personalizate

Steagurile tip velă se numără printre cele mai populare produse pentru promovare din portofoliul nostru și au fot nelipsite și de la acest evenimente de amploare. Au fost amplasate atât în zonele de start și de finish ale competiției, precum și pe parcursul traseelor, având rolul de elemente semnalizatoare.

Datorită diferitelor forme disponibile, steagurile tip velă asigură un impact vizual puternic, sunt mobile, se pot transporta și asambla foarte ușor, astfel încât pot fi reutilizate și se pretează atât pentru evenimente outdoor, așa cum a fost cazul acestei competiții sportive, dar și pentru evenimente indoor.

5. Corturi promoționale

Ca la orice eveniment desfășurat în aer liber, a existat și o zonă amenajată pentru diferite activități la care au participat toți cei prezenți. În această zonă, au fost amplasate corturi promoționale, care nu numai că au oferit puțină umbră și un loc unde comercianții prezenți au putut să își desfășoare activitatea, ci au contribuit și la stabilirea unei identități vizuale clare a brandurilor implicate.

Corturi promotionale evenimente marca Flags

Corturile promoționale sunt esențiale pentru evenimentele outdoor, deoarece oferă locul ideal pentru prezentările de produse sau servicii, pentru activități comerciale sau pentru a marca punctele de control de pe traseele competițiilor sportive. Așadar, pe de o parte asigură un spațiu în care se pot desfășura diferite tipuri de activități, iar pe de altă parte, sunt sunt o bună modalitate de branding și creștere a impactului vizual în cazul însemnelor și mesajelor promoționale.

 1. Echipamente sportive

Nu în ultimul rând, dacă organizați o competiție sportivă și doriți ca toți participanții să poarte echipament sportiv personalizat, puteți să optați pentru echipamentele sportive din oferta noastră. Fie că este vorba despre tricouri, hanorace, bluze sau alte componente ale echipamentului sportiv, puteți alege din gama noastră de echipamente sportive personalizate. Obiectele vestimentare sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și se pretează pentru diferite tipuri de activități în aer liber, deoarece sunt foarte confortabile și oferă protecție în cazul temperaturilor extreme.

Echipamente sportive personalizate - by Flags

Pentru orice alte detalii referitoare la produsele din oferta noastră sau pentru recomandări de produse promoționale necesare pentru organizarea evenimentelor outdoor, nu ezitați să ne contactați!