Anul trecut am stabilit un record, anul acesta încercăm să-l depășim

Perioada de pregătire pentru Ziua Națională este, pentru noi, una dintre cele ma aglomerate ale anului, în special pentru divizia de steaguri. Cu două luni înainte de 1 Decembrie instituțiile publice, firmele și ONG-urile încep pregătirile pentru sărbătorirea Zilei Naționale, eveniment pentru care steagurile de toate dimensiunile, cocardele, eșarfele și alte elemente cu însemne naționale nu pot să lipsească pentru ca atmosfera de sărbătoare să fie completă. Pentru 1 Decembrie 2015 am pregătit peste 150.000 de steaguri, accesorii și cocarde tricolore, iar anul acesta putem să depășim acest record pentru o sărbătoare națională extraordinară.

În ultima perioadă am lucrat la capacitate maximă pentru a reuși să onorăm comenzile venite din toate colțurile țării, astfel încât în ziua specială a tuturor românilor, materialele cu însemne naționale să fie pregătite pentru defilări. Anul acest am sesizat o creștere importantă a comenzilor venite din partea persoanelor fizice, ceea ce ne bucură enorm, pentru că denotă o reluare a sentimentului național, o dorință de marcare a unui eveniment pentru noi ca români, un eveniment care ne apropie și ne face să ne bucurăm împreună.

Indiferent de volum, onorăm toate comenzile care ne vin în această în perioadă. Pentru a reuși să fim mai eficienți, după experiența de anul trecut când lupta cu cronometrul a fost la ordinea zilei în divizia de steaguri, anul acesta ne-am pregătit din timp cu stocuri la cele mai comandate produse, la cele mai frecvente dimensiuni de steaguri și accesorii. Astfel, avem capacitatea de a răspunde mult mai prompt comenzilor pentru volume mici pentru produse din gama noastră standard. În același timp, putem să ne direcționăm capacitatea de producție către lucrări care au nevoie de un grad mai mare de personalizare.

La fel ca în anii trecuți, cele mai multe comenzi vin pe ultima sută de metri, de aceea ne-am luat aceste măsuri. Vrem ca toți clienții noștri să beneficieze de produse de calitate livrate la timp, astfel încât să poată marca așa cum se cuvine ziua de 1 Decembrie.

Dacă anul trecut am livrat peste 150.000 de steaguri, accesorii și cocarde tricolore, anul acesta, după estimările noastre acest record urmează să fie depășit, așa că tricolorul va fi mult mai prezent în întraga țară.